Poštovani!
U subotu 4.4. 2015 uoči blagdana Uskrsa na Prvom programu HRT-a s početkom u 9,05 pogledajte emisiju Normalan život na temu pjesme i spota Oči u oči klape„Sveti Juraj“- HRM.
U emisiji sudjeluju: mladi akademski glumac Pere Eranović sin poginulog hrvatskog branitelja čije se ime nalazi na jednoj od postaja križnog puta spomen obilježja poginulih hrvatskih branitelja gdje je spot sniman, don Stipan Šurlin, župnik Kaštel Lukšića, inače hrvatski branitelj koji se nakon sudjelovanja u domovinskom ratu odlučio za studij teologije i zaredio za katoličkog svećenika i nadnarednik Marko Bralić, zapovjednik klape „Sveti Juraj“-HRM.
Reprizu emisije možete vidjeti istog dana navečer na 4. programu HRT-a u 20 sati, te na sam Uskrs ujutro u 7 sati na 1. programu.
Svakako poslušajte i radijsku emisiju Ovo malo duše na HR2 koja se emitira u nedjelju 5.4. nakon Vijesti poslije 11.30 i u kojoj je gošća magistra Josipa Bišćan, pomoćnica ravnateljice za sestrinstvo te glavna sestra u Poliklinici Medikol u Zagrebu.
Divnim porukama o dimenziji Uskrsa iznimno su pridonijele i duhovne pjesme klape „Sveti Juraj“- HRM s njihovog koncerta pod nazivom Misao svijeta.